HSE-ASIANTUNTIJA, Despro Engineering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 5.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haussa nyt intohimoisten insinöörien tiimiin

HSE-ASIANTUNTIJA

Vihreän Energian hankkeisiin.

Tässä uudessa roolissa pääset mukaan matkalle rakentamaan kanssamme uutta liiketoimintaa! Toimit projektipäällikkönä erilaisissa HSE-projekteissa ja tarjoat asiakkaillemme asiantuntevaa turvallisuus- ja ympäristöasiantuntemusta. Konsultoit asiakkaitamme terveys-, turvallisuus- ja ympäristöprosessien kehitykseen liittyvissä projekteissa sekä ympäristökartoituksissa. Projektit ovat uusiutuvan energian hankkeita, esimerkiksi kriittistä infrastruktuuria sekä teollisuuden investointiprojekteja. Tapaat paljon ihmisiä ja rakennat siltoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien välille. Pieni, mutta kasvava tiimimme käy positiivisella energialla. Esihenkilönäsi toimii kehitysjohtajamme. Tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus päästä rakentamaan omaa tiimiäsi.

Jotta onnistut parhaasi mukaan tehtävässä, tulee sinulla olla kokemusta HSE-asioista, mieluiten uusiutuvan energian, kriittisen infrastruktuurin tai teollisuuden parista. Olet jo toiminut projektitehtävissä ja tunnet riskienhallintamenetelmät. Uskallat ottaa haltuusi laajatkin projektit ja sinulla on kyky ohjata projektitiimejä. Olet luonnostaan asiakaslähtöinen tekijä, joka hallitse itsenäisen päätöksenteon. Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta tieteenalalta on iso plussa. Must have asia on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä alan huipulla ja voidaan hyvin. Otamme henkilöstömme hyvinvoinnin ja osallistamisen tosissaan. Toimintaamme ohjaavat luottamus, rohkeus, arvostus ja vastuunotto. Onnistumme yhdessä joukkueena, toisiamme tukien. Tiimin päätoimipiste on ympäristöpääkaupunki Lahti, tehtävää voit toki hoitaa modernisti mistä päin Suomea tahansa.

Rakennamme konkreettisin teoin hyvinvoivaa ja innostavaa työyhteisöä, jossa jokainen pääsee loistamaan omilla vahvuuksillaan. Meillä pääset vaikuttamaan niin omaan työhösi kuin asiakkaiden ja koko yhteiskunnan vihreämpään huomiseen. Tarjoamme erinomaiset henkilökuntaetuudet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä vakituisen työsuhteen. Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi pääset kehittymään huippuasiantuntijoiden joukkueessa, alan edelläkävijäyrityksessä.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Desprosta työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 5.6.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Eveliina , p. 0400 49 64 84 21.5. klo 14.00-15.30 ja 31.5. klo 8.30 - 10.00 ja Emppu , p. 0400 710141 24.5. klo 9.00 - 10.00 ja 4.6. klo 14.00-15.30

Tervetuloa mukaan huippuasiantuntijoiden joukkueeseemme johtamaan uusiutuvaa energiaa - asiakkaana, kollegana ja yhteistyökumppanina.

Despro Engineering Oy

Vuonna 2015 perustettu Despro tarjoaa huippuasiantuntijuutta. Olemme erikoistuneet uusiutuvan energian ja kriittisen infran koko elinkaaren asiantuntijapalveluihin - aina suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Luomme rohkeasti ratkaisuja markkinoiden ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Olemme läsnä ja kuuntelemme tarkalla korvalla. Sparraamme yhdessä parhaat ratkaisut, jotta asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa aikataulussa.

Osaavien ja onnellisten insinöörien joukkueemme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellään. Otamme henkilöstömme hyvinvoinnin ja osallistamisen tosissaan. Meillä tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä alan huipulla ja voidaan hyvin. Tämä kaikki näkyy ennätyksellisenä asiakastyytyväisyytenä, kiitettävänä henkilöstötyytyväisyytenä sekä vakaana taloustilanteena.

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja mahdollistamme yhdessä vihreää siirtymää. Nyt jo 11 paikkakunnalla, yli 120 osaavan ja onnellisen insinöörin voimin. Lue lisää www.despro.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/hse-asiantuntija/m7wX5n